Упутство за контактирање одгајивача

Уколико желите да контактирате неког од одгајивача, можете то учинити путем портала. Контактирање се обавља преко контакт образаца, кој се могу наћи у секцијама:

  1. Птице
  2. Опрема
  3. Одгајивачи

С обзиром да се изглед страница поменутих секција не разликује, поступак њиховог коришћења, а самим тим и контактирања одгајивача исти је за све секције, и састоји се из три корака:


1. Одабир ставке из пописа у оквиру секције

stavke_po_sekcijama

Сваку од поменутих секција чини попис најновијих ставки (птица, опреме или одгајивача), које упућују на странице са више информација о одабраној ставки – нпр. одабиром ставке у оквиру секције „Птице“, добија се више информација о одабраној птици из пописа.


2. Попуњавање контакт форме

kontakt_formaНакон одабира ставке из пописа приказује се страница са детаљима (опис једне или више птица, опреме или подаци о одгајивачу). На дну сваке странице постоји контакт форма у коју је потребно унети: адресу ваше електронске поште (обавезно попунити!), наслов поруке и текст поруке (обавезно попунити!).

Дакле, у поље „Адреса електронске поште“ унесите e-mail адресу на коју желите да примите податке о одгајивачу. Поље „Наслов“ служи за унис предмета (теме) поруке и њега није обавезно попунити. Поље „Порука“ не мора да садржи никакав текст осим кода странице, који је обавезно уписати. Подаци из контакт форме се шаљу кликом на дугме „Пошаљи“.

Пример правилно попуњеног обрасца је приказан на слици.

kontakt-slika

Кликните за увећање слике


3. Провера поштанског сандучета

emailНакон што сте послали поруку одгајивачу, биће вам послати детаљни подаци за контакт одгајивача. Садржај поруке са информацијама може бити различит од случаја до случаја, с обзиром да одгајивачи сами одређују које информације о себи желе да објављују.