Годину дана портала „Одгајивач“

Годину дана портала „Одгајивач“

Поштовани посетици портала, на данашњи дан, пре тачно годину дана, портал „Одгајивач“ је почео са радом. Портал је настао са циљем да свет авикултуре приближи већем броју људи и да промовише одгајиваче и љубитеље птица који се баве овим хобијем.

Након једне године постојања, портал мења своју основну сврху посредовања између лица заинтересованих за набавку и одгајивача у интернет место за промовисање одгајивача. Такође, више пажње је посвећено додавању текстова о птицама (првенствено папагајима и егзотама), чиме се побољшава интернет база корисних информација о птицама на српском језику, којих нема пуно, ако изузмемо неколико сајтова одгајивача и форуме претежно затвореног типа.

Имајући у виду нову сврху портала, поједини садржаји су укинути („Птице“ и „Опрема“), док су други („Корисни текстови“) премештени на блог. Овим путем позивамо посетиоце портала „Одгајивач“ да већину новости, догађаја и интересантних текстова о разним питањима из авикултуре потраже на блогу „Одгајивач“, док опште текстове о одгајивачима, птицама и информације везане за сам портал могу наћи на самом порталу.

Свим љубитељима птица, уредништво портала „Одгајивач“, жели пуно лепих тренутака на порталу и блогу.

Означено са: , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*